Alldeles för sen uppdatering!

Livet har varit hektiskt på alldeles för många fronter så denna sajten har fått vänta… Men, under vintern dog två svaga samhällen. Jag borde troligtvis ha slagit ihop dem men det är lätt att vara efterklok…

Våren har varit kall så det har tagit litet tid för samhällena att komma igång men nu verkar det ha släppt. Det finns två (nästan tre) riktigt starka samhällen som jag tagit avläggare på. En av dessa avläggare har en drottning från 2018 så hon är nog snart dags att byta ut men vi får se hur hon funkar först. Det kommer, med stor sannolikhet, att bli honungsslungande till midsommar (kaaanske veckan innan) och det blir då invigning av den nya slungan (och avtäckningsbordet).

Jag har testat att filma litet när jag grejar i kuporna för att ni skall få se mer av vad som sker innan honungen är i burk och det kommer filmer längre fram. Men innan dess behöver jag uppgradera datorn för den nuvarande är alldeles för seg.

Här är i alla fall en bild från en drönare från den ena bigården.

Tidig nationaldag spenderas med flickorna. De fick en skattlåda till 🙂

Skall försöka uppdatera oftare men det är mycket jobb och har varit mycket i det ”privata” men nu kanske det släpper på ena fronten (jobb kommer jag dock inte ifrån 🙂 )

/Joacim

Det här inlägget postades i Bisysslor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *