Första inlägg 2022

Det har varit litet stormigt under helgen men alla samhällen verkar ha klarat sig väl. Vintern har förvisso trampat på min växthustunnel men den kommer att bli ersatt av en bättre när det blir litet varmare.

Sådant som händer 🙂

Under söndagen blåste det fortfarande en hel del men ett och annat bi var ute och sträckte på vingarna. Jag ser fram emot det nya året och planerar att utöka antalet kupor denna gången och hellre dra ner på honungsproduktionen. Mycket beroende på att jag helt enkelt har för litet tid att sälja och då blir det för mycket honung som står här hemma 😀

Solande bi 2022

Detta år skall jag, trots att jag arbetar 100% med annat, försöka bli bättre på uppdateringar och filmer. Kom gärna med förslag om det är något specifikt som ni vill se.

/Joacim

Det här inlägget postades i Bisysslor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *